U kunt telefonisch of ter plekke een afspraak maken voor een (vervolg)behandeling. De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8:30 t/m 13:00 uur. Tussen 10:30 en 11:00 uur hebben wij koffiepauze.
Het telefoonnummer is: 026 351 5648.

Tandartspraktijk Peter Borm stuurt u veelal een week voorafgaand aan uw afspraak een email ter herinnering. U kunt hier echter geen rechten aan ontlenen u bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van de gemaakte afspraak.

Indien u uw afspraak wilt afzeggen dan kan dit telefonisch, via email of whatsapp 06 43439685 tot 24 uur van tevoren.
Bij later afmelden moeten wij kosten in rekening brengen: €20,- per 10 minuten behandeltijd van de tandarts en €10,- per 10 minuten behandeltijd voor de preventie-assistente.

De praktijk is gesloten op vrijdag.

Controle

Normaal gesproken komt u twee keer per jaar op controle, tenzij de tandarts dit anders met u afspreekt. Op deze manier kan de tandarts de conditie van uw mond goed blijven volgen, kan er preventief gewerkt worden en eventueel tijdig een behandeling worden gepland.

Tijdens de controle wordt het gehele gebit bekeken. Ook uw verdere gezondheidstoestand en eventueel medicijngebruik houden wij bij. Er worden zo nodig foto’s gemaakt. Voor eventuele behandelingen maakt de tandarts een behandelplan.

U kunt het beste direct na uw controle of behandeling een nieuwe controle afspraak maken.