De gemaakte kosten bij een behandeling of consult worden na afloop aan de balie betaald. Onze voorkeur gaat uit naar betaling per pin, contante betaling is bij uitzondering ook mogelijk. Creditcards worden niet geaccepteerd.

Bij betaling ontvangt u de nota die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Deze keert het betaalde bedrag dan (eventueel gedeeltelijk, afhankelijk van uw polis en budget) aan u uit.

Let er op dat uw zorgverzekeraar het bedrag aan u en niet aan de praktijk uitkeert! Wij hebben ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Het is daardoor voor de praktijk niet mogelijk rechtstreeks bij de zorgverzekeraar te declareren.

Bij sommige uitgebreidere behandelingen krijgt u de nota mee. U dient deze dan direct in bij uw zorgverzekeraar. U betaalt de rekening bij de eindbehandeling per pin. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een kroon of brug krijgt. Wij vragen hierbij wel een aanbetaling per pin van de techniek-kosten.

Overigens kunt u voorafgaand aan een behandeling een begroting van de te verwachten kosten opvragen. Voor uitgebreidere behandelingen zal de tandarts voor u een begroting maken die u voor akkoord dient te ondertekenen. U weet dan waar u aan toe bent en zo ontstaat er een heldere behandelovereenkomst.