Betaling 

Nota  

PraktijkPeterdoorkijk

De gemaakte kosten bij een behandeling of consult dient u na afloop aan de balie te betalen. Wij rekenen op een betaling per pin, contante betaling is ook mogelijk. Creditcards worden niet geaccepteerd.

Bij betaling ontvangt u de nota die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Deze keert het betaalde bedrag dan (eventueel gedeeltelijk, afhankelijk van uw polis en budget) aan u uit. Let er op dat uw zorgverzekeraar het bedrag aan u en niet aan de praktijk uitkeert! Wij hebben ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten. Het is daardoor voor de praktijk niet mogelijk rechtstreeks bij de zorgverkeraar te declareren.

Bij sommige, uitgebreidere behandelingen krijgt u de nota mee. U dient deze dan direct in bij uw zorgverzekeraar en betaalt in de praktijk bij de vervolgbehandeling of maakt het bedrag aan ons over. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u een kroon of brug krijgt. Wij vragen hierbij een aanbetaling van 165 euro.

U kunt voorafgaand aan een behandeling altijd een begroting van de te verwachten kosten opvragen. Voor grotere behandelingen zal de tandarts u een begroting geven die u voor akkoord dient te ondertekenen. U weet dan waar u aan toe bent en zo ontstaat er een heldere behandelovereenkomst.

print deze pagina...

Tandartsenpraktijk Aesculus Cortex 2011-2019